Find den bedste hometrainer til Zwift

Er du ligesom mange andre også blevet bidt af Zwift? Eller har du lyst til at prøve det? Zwift er et online videospil, som kombineres med fysisk træning i form af løb og cykling. Her fokuseres der på cykelversionen, til hvilken man skal bruge en hometrainer. Det er selve maskinen, som cyklen skal tilsluttes. Bliv inspireret her til at finde den bedste hometrainer.

Derfor er Zwift populært

En af de største grunde til at Zwift er blevet så hurtigt populært, er fordi det er noget, der kan simulere alverdens steder, men hjemme fra stuen af. Det gør det lettere at finde tid til træning i hverdagen, samtidig med at man morer sig med videospil. Er man en garvet cykelrytter, ved man også at Danmarks veje hurtigt bliver kedelige. Der er ikke meget variation og udfordring at finde. Men med Zwift kan du prøve etaper fra Frankrig eller cykle rundt i Norge. Du kan enten cykle frit eller konkurrere mod andre. Det er helt op til dig.

De forskellige hometrainers

Når du skal finde den bedste hometrainer, så er det altid godt givet ud at læse anmeldelser fra andre på internettet. Det er med til at give en god fornemmelse af maskinen. Det giver også et overblik over priserne, og dermed også hvilke maskiner, der er det bedste køb. Hvilken hometrainer til Zwift du skal vælge, kommer meget an på, hvor intensivt du vil træne. I så fald skal du kigge efter watt. Jo mindre watt den kan præstere, desto mindre intensivt kan det blive.

Noget andet, du skal være opmærksom på, er hvilken størrelse hjul, maskinen kan tage. Den skal gerne passe til din cykel, så her gælder det om at vælge en, der passer. Det sidste, du kan kigge på, er, hvor meget hometraineren vejer, og hvor meget den larmer. Det er nemmest at pakke den lette model væk, og med en støjfri maskine generer du heller ikke naboerne.

Se resultater på appen

Når du kobler dig til Zwift, gør du det via en app. Den giver dig mulighed for at følge dine træningssessioner, og se hvordan du klarer dig. Det gør det også lettere for dig at sætte mål for dig selv. Med appen kan du også dele dit resultat, eller udfordre andre til at slå din score. Du kan optjene mærker og medaljer, hvilket kun pirrer motivationen til at fortsætte træningen lidt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *