Efter den lange dag

Vi alle går gennem livet og oplever mange forskellige ting. Disse ting sætter har det med at sætte sig på vores velvære. Gode ting får os til at have det godt, alt imens de dårlige kan sætte sig som en tung skygge i os.

Hvordan vi håndterer disse oplevelser, kan være meget forskelligt. Nogle vælger at tage imod de dårlige oplevelser med oprejst pande, mens andre kryber ind i sig selv. De førstnævnte kan gå med en tilgang til disse udfordringer, der mest minder om at det skal løbes væk. Andre vil vælge en mere passiv måde at tilgå oplevelsen på.

En løsning mod bedring

Om man vælger at villet løbe problemerne væk eller sætte sig ned og forholde sig til det hele, så er det ikke sikkert at dette løser noget. Løbeturen kan vække musklerne, gøre dem ømme og lade dette blive fokuspunktet, men det løser intet. Det fortrænger noget ved at man fokusere på det andet i stedet.

Sagen er den at man kan have behov for at gå mere grundig til værks for at passe på sit velvære. Hos Body-sds.dk har man udviklet metoder og teorier hvorpå man får renset sit velvære. Metoden bygger både på fysiske øvelser såvel som metoder der kan hjælpe på sindet.

Det gode ved at tilgå sådanne metoder, er at du ikke distraherer dig selv væk fra de ømme oplevelser. I stedet er der en mulighed hvorpå du kan arbejde med dem. Du kommer igennem dem og kommer ud på den anden side med et bedre velvære.

Fri fra de ubevidste problemer

Det uheldige ved netop at lade dig distrahere, er at du egentlig bare lader det ligge og ulme. Det er som at have en skadet ankel og løbe videre. Du får noget andet at tænke på, men du gør noget andet værre imens.

Distraheringen fører ingen gode vegne hen. På sigt ender du med at fortrænge det egentlige problem, men det er der stadig. Netop fordi det er der, så vil det kunne udvikle sig. Er du vant til at have meget energi og motivation i hverdagen, så vil du mærke forandringerne og potentielt kan du ende med at bryde med dine vaner.

I værste tilfælde kan sådanne situationer få dig til at gå helt ned med flaget. En ond cirkel der opbygger sig omkring dig, som er sværere at bryde; så det er vigtigt at få ordnet i tide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *