Få lavet drikkedunke og tøj med dit holds eget design på

Har din sportsklub ikke fået taget sig sammen endnu og skaffet drikkedunke og profiltøj med tryk? Så skynd lidt på dem, og få det lavet enden ugen er omme.

Det er selvfølgelig helt nødvendigt med spillertrøjer, når det er fodbold, håndbold eller andet. Det er måske mindre nødvendigt med overtrækstøj og drikkedunke.

Og dog, det kan være med til at styrke holdånden, og så ser det noget mere frygtindgydende ud, når modstanderholdet kommet gående som et stort designerhold.

Gør modstanderne nervøse

Der er selvfølgelig en grad af professionalisme og seriøsitet forbundet med, at et hold har valgt at få tryk alt sammen. Det kunne være profiltøj som: spillertrøjer, overtræksbukser, short og overtrækstrøjer.

Det giver en fornemmelse af, at der investeres tid, engagement og penge i klubben, noget der kan være en mangel vare. Modstanderne vil uden tvivl blive mødt med lidt af et chok.

Omvendt behøver det slet ikke at være noget seriøst og professionelt over det. En fælles mulighed for at printe sin egne drikkedunke og profiltøj kan skabe gode og sjove ideer blandt holdet.

Hvis I spiller med faste numre, står det jer for så vidt frit for at kreere særegne trøjer, bukser og short. Fantasien sætter grænser – og økonomien.

Altså er holdtrøjer og drikkedunke – og hvad der ellers kunne være aktuelt – ikke bestemt i forvejen. Det er op til jer at finde ud af, hvordan og hvor meget.

Godt for holdånden

Det giver sig selv at muligheden for at lave sjov med hinanden og modstanderne, er noget det giver point på holdånden.

Nogle hold har spillet sammen hele livet. Der er bestemt øgenavne. Der er forskellige niveauer, I spiller på. Der er dem, der kan tåle humoren, og dem, der ikke kan.

Med så lang en historik vil det være fjollet ikke at få den inkorporeret på jeres profiltøj eller drikkedunke.

Nogle sportsgrene er det nemmere at få lavet personlige trøjer. Hvis det er et darthold, bliver det noget nemmere, fordi der simpelthen ikke er noget krav til påklædningen.

Lad fantasien løbe frit og få trykt det, I skal bruge på profiltøj og drikkedunke.

Der ligger en styrket holdånd og et styrket venskab i gruppen og venter, hvis I bare vælger at tage muligheden og lave noget sjovt ud af det. I spiller for sjov, så hvorfor skal det tages så alvorligt?

T-shirts er helt nødvendigt

Tilbage til spillertrøjen til t-shirten er den i langt de fleste sportsgrene nødvendig. Selv i sportsgrene som badminton og tennis, hvor spillerne har meget svært ved at forveksle modstanderen med deres egne spiller, er det rart og i mange tilfælde nødvendigt med spillertrøjer.

Det giver spillerne noget, at de trækker i spillertrøjen sammen. At der er en, som vasker til næste gang. Der er nogenlunde faste trøjer. Gentagelserne er så umådeligt vigtige, når det kommer til sport.

Når det gælder fodbold, håndbold og andre holdsport, siger det sig selv, at I skal have fælles sportstrøjer på. Ellers giver spillet simpelthen ingen mening.

Så få bestilt profiltøj og drikkedunke med tryk så hurtigt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *