Få masser af motion ved at gå med baby

Når man bliver forælder, så er der en hel masse ting, som kommer til at gå igennem hovedet – og de handler alle sammen om barnet.

Men det er også vigtigt at tænke på sig selv. Motion er en af de ting, som du skal huske på. Både for dit helbred rent fysisk, men også mentalt. At komme ud og få noget motion ved at gå med dit barn kan simpelthen gøre, at du bliver mere oplagt som en forælder!

Tag fat i klapvognen og gå

Det gode ved at få din motion sammen med dit barn er, at du med al sandsynlighed har alt det, som du skal bruge til at komme ud og gå en tur.

For selvom du ikke har den bedste klapvogn, så er der stadig masser af mulighed for at lægge baby ned her. Så kan I sammen gå hen til sådan noget som den lokale grønthandler eller måske ned og kigge på dyr.

Det er en let måde at komme i gang med motionen på, og du skal ikke ud at have fat i en masse nyt.

Sæt tempoet ned – det er godt for jer begge

Selvom du skal lave lidt med motion med baby, så betyder det overhovedet ikke, at du skal til at udøve alverdens spændende atletiske discipliner.

For når man lige har fået et barn, så går alting bare lidt langsommere. At have barnet med betyder også, at du er tvunget til at tage det hele i et lidt langsommere tempo.

Og det kan være godt, for så glemmer du ikke dig selv. Især kan man som kvinde have nogle selvtillidsproblemer over eksempelvis vægten. Men presser du dig selv for hårdt i motionen, så kan det altså også være for meget for dig selv.

Barnet får set noget nyt

Nogle gange er det, som skal til for et barn, ofte at komme udenfor.

Det at få nogle nye stimuli og indtryk er nemlig utroligt godt for barnet. Hvad end det er at se på ænderne nede ved søen eller gederne, som går omme tæt ved skoven, så er det sundt for barnet.

Derudover er frisk luft og sol jo bare sundt i moderate mængder. Derfor er motionen god for din kondition, men det er faktisk også godt for barnet. Derfor er det fantastisk at få en masse motion med dit barn ved din side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *