Motion kan få dig ud af depressionen

Hvis du går og hænger med hovedet og er midt i en depression, så er der flere ting du kan gøre for at vende tilbage, i denne artikel sætter vi fokus på hvad disse ting er og giver dig en simpel formel til at komme stærkt tilbage.

Motion er godt for både krop og sind

Alt forskning viser at motion og god kost er essentielt for at komme ud af en længere depression. I denne artikel, kan du læse om hvordan man første gang har lavet et forsøg udelukkende med fokus på motion og hvordan det hjalp folk med mild depression.

Man fandt ganske enkelt frem til at folk havde en større glæde når træningen var overstået og en større selvrespekt. Ligeledes hjalp det folk op af sofaen og et fik folk til at indse at verden ikke var gået i stå, samt at de rørt sig og fik set dagens lys.

Træn sammen med andre

Når man er i en depression, så kan det være svært at have overskud til andre mennesker, det kan være svært at gå udenfor en dør og nyde livet. Men det kan være en rigtig god ide at finde en træningspartner, det kan være en ven som ved du er midt i en depression og derfor også godt ved at du ikke har samme energi som normalt.

Der er mange grunde til at finde en træningspartner, hvad enten du skal ud på løbeture eller en tur i fitnesscenteret. Du ved med andre ord at der står en og venter på dig og dermed har du lettere ved at komme afted. Husk også at læse vores guide: Der er mange fordele ved at løbe.

Hvad gør dig ellers glad?

Hvis du gerne vil ud af depressionen, så er du nødt til at finde frem til noget du elsker og så grave dig ned i det. Der er eksempelvis lavet undersøgelser der viser at vi som mennesker får det bedre med os selv når vi giver til andre, det behøves ikke være store materielle goder, det kan være viden, et smil, en lille gave eller andet. Så en ide kunne være at give små gaver til folk du holder af og værdsætte dem for dem de er og hvad de betyder for dig, til det kan du finde små gaver på gavespot.dk.

Udover motion og det at give, så er det vigtigt at vi som mennesker udvikler os vi føler der er en process med vores liv, du kan derfor med fordel tage nogle kurser, læse flere bøger eller på anden vis lære nyt. Ligeledes er det sundt for os at opleve mere og opleve nyt, tag derfor gerne på små ferier, det kan være små weekendture til storbyer i europa, det kan også være en tur til sverige, norge eller andet som ikke bør koste det store, det vigtige er bare du oplever nyt.