Få negle, der holder til alle sportsgrene

Vil du bare gerne have pæne negle, men kan ikke få dem til at holde igennem hårde træningssessioner? Så har vi heldigvis nogle råd til dig. Læs videre og lær, hvordan du får negle, der holder – selv under pres fra hård fysisk aktivitet.

Glem almindelig neglelak – gel-lak holder

Du kender det sikkert: Du bruger tid og kræfter på omhyggeligt at lakere dine negle i en smuk farve, bruger flere lag, som du hver især lader tørre først, og gør alt det rigtige – men to dage senere står du alligevel med krakelerede spidser.

Sandheden er desværre, at de fleste af de billige neglelakke, mange af os har liggende derhjemme, bare ikke er skabt til at holde særligt længe – for slet ikke at tale om at modstå det slid, din valgte sportsgren også kan udsætte dem for. Prøv i stedet en mere holdbar løsning som f.eks. gel-lak.

sandaler

Her er der tale om en solid neglelak, der ikke går nogen steder i uger efter, du lægger den – og nej, den behøver ikke lægges i de tykke, ærtelignende lag, du uden tvivl har set billeder af. Du kan faktisk få et ret diskret, elegant resultat, hvis du ved, hvad du laver – eller finder en professionel neglesalon, der kan lave det for dig. Vi ville klart anbefale det sidste. Både for at få det bedste resultat, men også så du ikke selv skal til at researche på gel-lak og lære teknikken – og så du kan gøre det til en afslappende hyggetur, hvor du forkæler dig selv efter hård træning.

Husk primer, base og top coat

Noget andet, som mange glemmer kan forlænge neglelakkens levetid gevaldigt, er en god primer, basecoat og top coat. Neglene har som de fleste andre dele af vores krop en naturlig olieproduktion, og det gør, at neglelak malet direkte på dem har svært ved rigtigt at sætte sig. Lakken har brug for et ekstra lag at sætte sig fast på – og det er her, base coaten kommer ind i billedet.

Bagefter vil en top coat forsegle neglelakken, så vind, vejr og hård træning ikke slider direkte på den – og en god primer vil holde dine negle flotte og sunde. Køb f.eks. sættet Silcare Primer, Base- og Topcoat, hvor du får alle tre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *