Restituering er vigtig efter en lang træning

En god lang træningstur på cyklen er super hårdt på den rigtig gode måde. Efter sådan en tur på landevejen eller i træningscenteret er du helt færdig og har bare brug for at geare ned og slappe af. Det er dog ikke helt lige meget, hvordan du slapper af.

Det er nemlig af stor betydning, at du respekterer, at dine muskler skal have tid til at restituere, og det skal de helst gøre på en rigtig god måde.

Sådan kan du restituere

Der er flere måder, du kan restituere på. Du kan for eksempel gøre det ved at bruge noget restitueringstøj som strømper eller bukser. De vil kunne afhjælp de overbelastede muskler og sener og give dem lov til at slappe af, mens de bliver støttet ved hjælp af luft.

Du kan også få god støtte af kroppen, hvis du sidder eller ligger med benene højt hævet. Det kan du for eksempel gøre i en god kontinentalseng. Når benene ligger højere end hjertet, bliver pulsen lavere og blodet kan rende langsommere. Det giver god ro til de udmattede muskler og lemmer.

Er alle kontinentalsenge lige gode?

I forhold til at få hævet benene, så kan det jo gøres på flere forskellige måder. Det behøver ikke nødvendigvis at være i en af de dyreste senge, der er på markedet. Mindre kan sagtens gøre det. Men skal denne kontinentalseng også være sublim at sove i og kunne støtte din krop bedst muligt igennem hele natten, så må du til lommerne og ofre en super god kontinentalseng på dig selv og dit helbred.

God kvalitet koster. Det gør det også, når det kommer til en god kontinentalseng. Til gengæld så fås senge dårligt bedre end det, som en af de bedste kontinentalsenge, kan yde for dit helbred. Ud over den høje kvalitet, som kommer med en dyr kontinentalseng, så får du også en seng som kan holde i rigtig mange år og blive ved med at give dig den gode søvn.

Du gør dig selv og din træning en rigtig stor tjeneste, når du vælger en virkelig god kontinentalseng.

Hvordan finder du en god kontinentalseng?

Når du går målrettet efter en kontinentalseng, som er af en sublim kvalitet, så kan du starte med at tjekke en kontinentalseng test. I sådan en test vil du blive præsenteret for nogle af de absolut bedste på markedet.

Du vil også kunne læse dig frem til, hvad det er for kriterier, der gør en seng særlig god. Den viden kan du bruge, når du selv skal til at lede efter en god kontinentalseng. Den skal gerne have en virkelig god madras, en super lækker topmadras og en bund, der kan hæves og sænkes på flere måder. Desuden skal madrassen gerne ligge fast i underlaget, når bunden er hævet. Det giver dig god komfort, når du skal sidde eller ligge med benene højt efter den hårde cykeltur.

Desuden får du en seng, som er som en drøm at ligge i, og som kan give dig den bedst tænkelige nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *