Berig hverdagen med en skøn og aktiv Jack Russell Terrier

Vi kan nok alle hurtigt blive enige om, at motion og bevægelse er vigtige faktorer for at skabe en sund og god livsstil. Mange kan dog nok også nikke genkende til, at motion og det at rejse sig for sofaen for at finde løbeskoene frem ikke altid er det nemmeste at få sig selv overtalt til. Få en trofast og aktiv lille firbenet ven med ud på de lange gåture eller løbeture så det bliver sjovt at bevæge sig og få ekstra skridt på kontoen. Mød Jack Russell Terrieren, en social og aktiv hund, der er klar til at gøre dig selskab, uanset hvor du skal hen.

Derfor er en Jack Russel Terrier den perfekte tilføjelse til din hverdag

Hunden er for mange en trofast følgesvend, der i mange år har taget del i flere danske familier, og som også har været særdeles udbredt i hestemiljøet, hvor den glædeligt deler ud af sin ubetingede kærlighed. Med en Jack Russel Terrier får du selskab af en intelligent og en social lille hund, der trods sin lille størrelse, har en stor og omfavnende personlighed. Det vil sige, at den til tider også rummer på et lille hidsigt temperament, der dog primært kun kommer til udtryk hos de hunde, der ikke er ordentligt opdraget. Bliv klogere på den lille Jack Russell Terrier og lær om hundens forskellige behov og egenskaber. Få kendskab til hundens personlighed der rummer på selvtillid, gåpåmod, og en stor lyst til at være aktiv og hjælpe til i arbejde. Hunden er klog og intelligent, og er derfor nem at træne i forskellige discipliner, hvor den samtidigt har stor tendens til at være lydig og opføre sig ordentligt, hvor du sagtens kan lade den være hjemme, imens at du passer dit arbejde og din hverdag. Da hunden er social, er den perfekte familietilføjelse, hvor den problemfrit kan indgå i en børnefamilie. Eftersom at hunden er meget aktivt anlagt og har et større behov for motion, er den det perfekte selskab, til dig der har brug for et ekstra skub ud af døren, eller dig der blot vil elske at dyrke din passion for sport med en skøn og trofast følgesvend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *