Uddan dig ind i kinesiotapens verden

Danskerne er fysisk aktive som aldrig før, og det gælder både i arbejdstiden og i fritiden. Ikke nok med at rigtig mange danskere dyrker motion i deres fritid, så er der mange fagområder, der kræver mere og mere af dem, der varetager stillingerne. Af denne grund er der for tiden et stort fokus på, hvordan man bedst muligt aflaster og hjælper de prøvede kroppe.

Her skal vi se lidt nærmere på, hvordan du ved at tage en uddannelse som personlig træner kan hjælpe mange mennesker ved hjælp af meget simple metoder; nemlig kinesiotapen.

Læs med her, og lad os uddybe.

Hjælp andre via din uddannelse

I takt med at vores kroppe udsættes for mere og mere, bliver de stærkere. Men i samme omgang stiger behovet for støtte, og det er her, kinesiotapen kommer ind i billedet. Tapen stammer oprindeligt fra Japan, men grundet den gode virkning anvendes den nu i hele verden. Den fungerer ved, at den afhjælper muskeltræthed, lændesmerter eller hævelser i led på det område, hvor tapen påsættes. Selvom det lyder simpelt, kræver det professionel viden på området for at få den fulde virkning. Med en personlig træner og kostvejleder uddannelse kan du være den ekspert, der vejleder i brugen af kinesiotapen. Du kan vejlede i, hvordan den skal bruges, hvornår den skal bruges, og hvad den skal bruges til.

Bliv personlig træner

Med en uddannelse som personlig træner kan du naturligvis vejlede i mange andre ting end blot kinesiotapen. Som personlig træner hjælper du både folk med at nå deres personlige mål, du hjælper dem mod en sundere hverdag, og du hjælper dem med at slippe af med deres smerter. Uddannelsen er enormt alsidig, og du lærer naturligvis både en masse om selve træning, fysiologi og anatomi, men også kommunikation og kundekontakt er vigtige emner i uddannelsen.

Som personlig træner holdes du ligeledes ajour med nyere tendenser som eksempelvis kinesiotapen, og det er dit ansvar at formidle relevante hjælpemidler til dine kunder.

Fagspecifikke hjælpemidler

Som vi var inde på tidligere, er der mange danskere, som har fysisk krævende jobs, og her taler vi ikke kun om håndværkere. Mange danskere med stillesiddende jobs er også udfordrede, og som svar herpå udvikles der naturligvis løbende hjælpemidler. Hæve-/sænkebordene er for længst blevet en integreret del af mange kontorfællesskaber, og også for tandlæger udvikles der løsninger, som skal skåne og støtte. Disse lupbriller er et godt eksempel på et forsøg på at komme dårlige arbejdsstillinger til livs. De er fremstillet således, at brugeren kan arbejde i behagelige og ergonomisk korrekte stillinger.

Med en uddannelse som personlig træner kan det også være sådanne hjælpemidler, som du er opdateret på, og som du kan henlede dine kunders opmærksomhed på, hvis det er aktuelt. Som personlig træner bliver du helt automatisk bindeleddet mellem dine kunder og de hjælpemidler, som han/hun ikke kender til endnu, men som potentielt kan give dem en masse hjælp i hverdagen.

Kinesiotape, lupbriller eller hæve-/sænkebord – der er utallige gode hjælpemidler, og går du i gang med din nye uddannelse som personlig træner i dag, er du ét skridt tættere på at vide alt om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *