Svømmeudstyr fra Tyr

Hvad enten du er elitesvømmer eller fritidssvømmer, kan du sikkert nikke genkendende til, at godt svømmeudstyr i god kvalitet gør en kæmpe forskel for både ens motivation og performance. Et af de førende mærker indenfor svømmeindustrien er Tyr. De laver alt fra rygsække og svømmebrilleetuier til snorkler og badetøj. De laver udstyr til både mænd, kvinder og børn. De har udstyr til elitesvømmere i form af for eksempel svømmehandsker, men også fritidssvømmere vil kunne have gavn af mange af deres ting såsom badedragter og svømmebriller.

Badetøj i forskellige designs

Det er utrolig vigtigt at føle sig godt tilpas i ens badetøj. Elitesvømmere har brug for at det passer perfekt for at kunne yde deres bedste, mens fritidssvømmere måske vil stoppe med at svømme, hvis deres badetøj føles ukomfortabelt.

Tyr laver både badedragter og bikinier til kvinder, så der helt sikkert er noget til enhver smag. Disse badedragter og bikinier fås i mange designs – nogle er sorte, og andre har farverige mønstre. Også modellen skifter – nogle har tynde stropper, nogle krydser på ryggen, og andre gør ikke.

Til mændene laves badeshorts primært i stramt design, så de er mere strømlinnede. Det gør altså, at de kan svømme hurtigere. Disse fås selvfølgelig også i flere forskellige farver og mønstre, så alle kan finde en model, de kan lide.

Andet svømmeudstyr

Tyr har selvfølgelig også andet svømmeudstyr end bare svømmetøj.

De har for eksempel svømmebriller, som rigtig mange bruger. De gør det nemlig muligt at se under vandet uden at få klor i øjnene. Der er rigtig mange børn såvel som voksne, som slet ikke kan udstå at få klorvand i øjnene. Selvom det ikke direkte er kloren i vandet, som får dem til at svie og blive røde, vil svømmebriller hjælpe mod netop det. Især elitesvømmere har et stor behov for svømmebriller, da det er vigtigt, de kan se hvilken bane, de svømmer i, og hvor tæt de er på væggen.

Men også ting som badehætter, næseklemmer, og ørepropper bliver brugt af rigtig mange svømmere på forskellige niveauer. Det er meget individuelt, hvad man føler, man har brug for, så det er oftest en god idé at tage en svømmetur og finde ud af, hvad der irriterer en mest.

Udenfor vandet

Tyr har tydeligvis meget udstyr til, når man rent faktisk svømmer, men de har lige så meget til før og efter tiden i vandet. Det er nemlig ikke kun vigtigt at have det bedste, mens man svømmer. For eksempel har de håndklæder i microfiber, anti-dug spray til svømmebrillerne, drikkedunke og tasker. Som vi alle ved er det altså bare super lækkert, når alt ens udstyr er up to date. Det kan ofte hjælpe med at give den ekstra motivation, som mange begyndere måske savner. Det gør det bare lidt nemmere at komme afsted, når man har en lækker taske at pakke alt sit udstyr ned i.

Så hvis du længe har ledt efter noget godt svømmeudstyr, vil det være en god idé også lige at tjekke Tyr ud. Det kan du gøre her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *