Lad din hund være alene hjemme mens du træner

Har du en travl hverdag med arbejde og træning, og hvor din hund er alene hjemme i mange timer om dagen? Løsningen er en hundelem, så din hund kan gå ud og ind på egen hånd.

Hvorfor købe en hundelem?

Din hund skal aktiveres, leges med og luftes, men det kan selvsagt være svært at gøre, hvis du ikke er hjemme. Det er synd for din hund, hvis den ikke kan komme ud i løbet af dagen. Køber du en hundelem, kan din hund frit gå ud og ind, gøre det, den nu skal og brænde noget energi af. Du behøver derfor ikke være hjemme eller få andre til at lukke den ud, og du kan tage afsted til træning eller løbe en tur uden at have dårlig samvittighed. Køb din nye hundelem på Hundelem.dk, og giv din firbenede ven en masse frihed.

cykel

Alternativt kan du tage din hund med til træning, hvis du for eksempel løber eller cykler, men hvis du dyrker en type sport, hvor den ikke kan være med, er en hundelem en rigtig god idé. Når din hund selv kan gå ud i løbet af dagen, kan du nøjes med at gå en kortere tur med den, når du kommer hjem fra træning. Hundelemmen er også praktisk om natten, hvor din hund kan gå ud, hvis den får behov for det.  

Det skal du gøre inden du køber en hundelem

Der findes mange forskellige typer hundelemme. Du skal købe en hundelem, som passer til din hunds størrelse, så den kan komme ind og ud uden problemer. Det er vigtigt, at hundelemmen bliver installeret i en dør, som fører ud i din have eller et andet aflukket areal, så din hund ikke løber væk eller løber ud på en trafikeret vej.

Ingen ubudne gæster

Du skal ikke være bange for at få andres hunde, katte eller andre dyr på besøg, når du har en hundelem. Nogle hundelemme kan nemlig fås med en smart chip, som sidder i hundelemmen og i din hunds halsbånd eller en lås. På den måde er det kun din hund, som kan komme ind.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *