Spil golf under eksotiske himmelstrøg

Kan du værdsætte en godt sammensat golfbane, men vil gerne opleve nogle fra mere eksotiske egne, end hvad Danmark har at tilbyde? Har du en opdagelsesrejsende sjæl som sætter pris på sydens flora og fauna? Så kan du have interesse i at tage på et luksusophold, hvor du kan få lov til at spille golf i smukke omgivelser, og nyde godt af Sydafrikas natur mellem golfrunderne, hvor du kan være heldig blandt andet at se landets pragtfulde løver.

Hvis du tager et ophold ved en golf safari lodge i Sydafrika, vil du blive bespist med mad inspireret af den lokale kultur. Har du for eksempel lyst til at prøve ”braii”, en middag som nydes under stjernerne ude i bushen? Eller hvad med den lokale gryderet ”potjie” som har rødder tilbage til den hollandske kolonisering?

Natur og sport spiller virkelig sammen på et ophold ved en af Sydafrikas fantastiske golf- og safariprogrammer. At opleve løver kan være et fremragende afbræk mellem golfrunder og velsmagende måltider i landets smukke, naturlige omgivelser, som du oplever på en safari golfrejse i Sydafrika.

En sportsoplevelse med rig mulighed for afslapning og udforskning

Udover at du vil kunne opleve den smukke natur under dit ophold, vil du også have mulighed for at forbedre din teknik og dit spil overordnet set. Du kan få coaching inkluderet i rejsen efterfulgt af golfrunder som lader dig afprøve dine nyerhvervede evner og teknikker. Selv hvis du er garvet golfspiller, vil du have rig mulighed for at blive udfordret på Sydafrikas baner.

Er du entusiast, vil du muligvis have hørt om landets måske mest kendte golfbane, nemlig Hans Merensky Golfbane. Denne bane ligger med udkig over savanne som skønt den ikke lader dig se løver, dog lader dig se på nogle af landets planteædere. Giraffer, antiloper og vortesvin kan ses vandre over banens fairway. Dyrene er nemlig fritgående og giver derfor virkelig en følelse af at være midt i naturen, selv mens spillet foregår. Da mange safariture, også af dem som fokuserer på golf, typisk strækker sig over en uge eller endda 17 dage, vil du have god tid til at se og mærke, hvad Sydafrika har at byde på.

Se ”The Big Five” efter en formiddag på banen

”The Big Five” er betegnelsen, storvildtsjægerne gav, de fem dyr som var sværest og farligst at gå på jagt efter. De fem dyr er løver, leoparder, elefanter, sorte næsehorn og kafferbøfler. Netop disse respektindgydende skabninger kan du få mulighed for at se fra en åben safarijeep, mens en guide fortæller om dyrene og naturen I passerer igennem. Det vil også være muligt at tage på safarivandring i de mere sikre områder uden løver og andre rovdyr. Her får du også mulighed for at blive klogere på dyrene gennem en lokal rangers fortællinger.

Så har du mod på at brave den sydlige varme og vilde natur, mens du nyder Sydafrikas storslåede golfbaner og eksotiske kogekunst? Så vil et safarieventyr med golfspil og skuen efter løver muligvis være helt perfekt for dig. Forbedr dit golfspil og udvid din naturkundskab på en luksuriøs rejse til sydens varme klima.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *