Projekter i hjemmet kan give ekstra motion

Motion kan fås på mange forskellige måder, og man behøver ikke kun at støtte sig til en eller to sportslige aktiviteter for at få brændt noget krudt af. Der er mange praktiske opgaver man kan udføre rundt omkring i hjemmet for at både få lidt ekstra motion, og for at få nogle ting ordnet. Slå to fluer med et smæk ved at bruge noget tid på at forskønne dit hjem indenfor og ude, og dyrk motion igennem det fysiske arbejde. Du kan vælge at rense dine fliser selv og på samme tid få brændt nogle kalorier, eller du kan lave andre opgaver inde og ude. 

ren indkørsel

Fliserens forskønner terrassen og indkørslen

Et godt indeklima er vigtigt for at kunne hygge sig i sin bolig, og på samme måde er det godt at forskønne hjemmet udadtil. Der er mange ting som man kan ordne på sin grund året rundt, og man kan for eksempel vælge at vaske sine fliser og behandle dem. Fliser plages ofte af alger og ukrudt, og god fliserens kan modvirke disse problemer. Er du fra hovedstadsområdet, og mangler du hjælp til at få renset fliserne? Fliserens Sjælland kan sagtens findes til en rimelig pris, og ved at hyre en professionel, kan du lære hvordan du selv kan udføre opgaven næste gang. 

Gør rent med god musik på 

Du kender helt sikkert til at man kan få en smule sved på panden ved at gøre rent. Det kan være tilfredsstillende at udføre fysisk arbejde som giver et flot resultat i sidste ende, selvom det kan være svært at komme i gang. Musik kan være noget af det mest motiverende når man skal arbejde eller træne, og derfor kan du sætte et godt album på for at motivere dig til at gøre rent. Øg dit fokus og hav det sjovt på samme tid med at du får gjort nogle nyttige ting rundt omkring i hjemmet. Det skønnes at man kan brænde imellem 170-190 kalorier i timen ved at gøre rent, afhængigt af hvor hårdt og omfattende arbejdet er. 

rengøring inde

Lug ukrudt og træn dine hænder og håndled

Er du glad for din indkørsel og din have, så kender du helt sikkert til at luge ukrudt. Ukrudt kan være forstyrrende for hjemmets udseende, og derfor er det godt at bekæmpe det. Du behøver ikke at bruge sprøjtemidler eller andre kemikalier for at komme urterne til livs, da du sagtens kan udføre arbejdet med de bare hænder. Det er dog fornuftigt at tage et par arbejdshandsker på, så man ikke påfører hænderne unødvendig skade. Det kan være hårdt arbejde at luge ukrudt, og det kan være god træning for dine hænder og håndled. Fliserens, rengøring og lugning af ukrudt er blot nogle forslag til praktisk arbejde som kan give dig ekstra motion i hverdagen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *