Spar penge med en fleksibel bilforsikring og få råd til din sport

Når du skal have din nye bil forsikret, er det en god løsning med en fleksibel bilforsikring. Det er en løsning, der sikrer, at du kun betaler for det, du har behov for. Det er vel det de fleste ønsker. Så har du bedre økonomi til at kunne din sport.

Din sport kræver en bil

I rigtig mange sportsgrene er der behov for en bil for at komme rundt til stævner i landet. Når du skal have bil, skal du også have en bilforsikring. Det er lovpligtigt, at have en ansvarsforsikring, som træder i kraft, hvis du har ansvaret for en ulykke eller blot pådrager en skade på en anden bil eller person. Desuden kan du vælge en frivillig kaskoforsikring, som kan dække andre skader på din egen bil ved uheld, og også en række andre tillægsforsikringer.

Ny bil

En fleksibel bilforsikring

De fleste vil kun betale for det de får. Det lyder logisk og gælder både når du køber sportsudstyr og forsikringer. Derfor er det oplagt at vælge en fleksibel bilforsikring. Med en fleksibel bilforsikring kan du sammensætte en forsikring med kun de ting inkluderet i forsikringen, som du har brug for, og du skal nøjes med en standardforsikring, der indeholder ting, som du ikke kan få  brug for.

Du får meget for pengene

Der er stor værdi for pengene, hvis du får sammensat en fleksibel bilforsikring. Du kan i princippet selv bestemme prisen ved at vælge en række parametre til og fra. En vel nærmest oplagt model. De sparede penge kan du bruge på noget, der kan gøre dig til en bedre atlet.

Ansvarsforsikring

Det er som privat bilejer lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker dig og andre, der lovligt benytter din bil. Forsikringen dækker skader, som du forvolder på andre. Det er det samme som, at du skal være bevidst om din dækning i forbindelse med din sport. Er du involveret i trafikuheld, så er du sikret i forhold til det, du kommer til at betale, hvis det er dig, der har ansvaret for uheldet. En uundværlig forsikring.

Få fleksibel bilforsikring

Kaskoforsikring

Har du en bil med blot lidt værdi, så er det oplagt at have en kaskoforsikring på din bil. Med en kaskoforsikring har du sikret de værdier, som du har via din bil. Du er sikret på dine værdier selvom du er i uheld, sammenstød og lignende og får skader på bilen. Kaskoforsikringen dækker dig altid og omfatter alle, der lovligt benytter din bil.

De fleksible tilvalgMed en fleksibel bilforsikring er der en række tilvalgsmuligheder omkring din forsikring. Du kan blandt andet vælge at have vejhjælp inkluderet i din pris. Du kan vælge parametre omkring din selvrisiko, og så kan du vælge til og fra om en ung fører af bilen kan optjene anciennitet samt om du vil have en såkaldt førerforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *