Sport og sund kost holder kroppen frisk

Det kan være svært at komme udenom at sport er sundt for krop og sjæl, men måske er det lidt sundere end du først antager. Kroppen er i princippet bygget til at toppe mens vi er 20-30, hvilket helt genetisk stammer fra at det er på dette tidspunkt at vi skal formere os.

Betyder dette så, at det blot er ned ad bakke efter at vi har rundet de 30? Næppe, men det kræver at du lægger en indsats i at ”holde kroppen ung”, hvilket gøres med det rette mindset omkring at træning er en nødvendighed og samtidigt også en nydelse, fremfor en sur tjans, fordi hvis dette er tilfældet er det utroligt svært at opretholde den nødvendige gejst til at lykkedes.

Kosten betyder mere end du tror

Hvis du har en plan om at være frisk og rørlig i det meste af dit liv, så skal du allerede i en tidlig alder overveje hvad du dagligt indtager af mad og drikkevarer. Det skal selvfølgelig ikke være så strømlinet at der ikke er plads til at spise en pizza eller drikke en øl når du har lysten, men hvis du overvejende har fokus på hvad du indtager, så vil du være markant bedre stillet i mange år og derved også holde kroppen ung.

Her spiller vigtige kosttilskud en rolle ift. at du får de nødvendige virkemidler. Du skal sørge for at få dine vitaminer, selvom det lyder meget kliche, samtidigt med at du generelt spiser varieret og sundt – det er f.eks. en dårlig idé hver dag at spise boller til frokost for at gøre eksemplet meget lavpraktisk. Du skal se den mad du spiser som brændstof til din motor – hvis du påfører benzin til bilen som ikke er helt ren, så vil motoren også hakke noget i det, hvilket lidt er samme tilfælde hvis du dagligt fylder din krop med usund kost, som ikke er rig på fibre og andre sunde virkemidler.

Der findes kosttilskud, som kan hjælpe dig godt på vej

Du behøver ikke at spise 7 rødbeder hver dag for at få indholdet fra rødbederne. Her findes der heldigvis en række gode og sunde tilbud, hvor du i shakes, barer samt andre tiltag kan få de nødvendige stoffer til muskler og led.

Du kan eventuelt prøve at forhøre dig hos nogle af de mange webshops eller forhandlere som ved en masse omkring disse, som også kan guide dig i den rigtige retning ift. at få nogle kosttilskud som er givende for netop dig, da vi alle er forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *