Du forbrænder mange kalorier ved frække aktiviteter

Frække aktiviteter findes der mange af. Det kunne f.eks. være alt fra at stemme dørklokker og forlade åstedet, sprintende afsted i barnlig iver, til at tage stilling; en stilling der ofte foregår bag lukkede døre. Fælles for begge disse aktiviteter, er ikke kun selve frækheden i det, der foretages. Det er på lignende vis den kendsgerning, at de begge involverer en form for forbrug. Dét, der forbruges er i al væsentlighed energi. Der kræves en vis styrke og et vist temperament at være fræk. Der kan således være flere måder at gå til sagen på, hvis man ønsker at bibeholde det frække element i sin gøren og laden, men ikke vil udtrættes for hurtigt.

Tip: Du kan finde dildoer på Sexshop.dk

Hvordan du medtænker husholdning i dine frække aktiviteter

Det frække kan, med lidt god vilje, opfattes som havende noget at gøre med dristighed. Noget er ikke frækt, hvis det blot er ordinært. Det er også frækt, at udnytte ords tvetydighed uden videre varsel. Økonomi, eksempelvis, lyder forhåbentlig ikke frækt i nogens ører. Det gør dets ophav i det græske ord for husholdning heller ikke. Dog er der mere at sige om dette, end man lige tror. Husholdningen, ligesom energi, har noget at gøre med forbrug. Til at lave din mad, til at vaske dit tøj, til at holde dit hus rent, er forbruget uomgængeligt. Det handler i alle henseender om at forvalte det forbrug, som du har nødig. Det frække forbrug, der mestendels foregår i sengen eller andre yndede lokationer i hjemmet, ville ikke kunne udløse sin energi uden brug af ”redskaber”. Hvilke, dog?

Redsskabsgymnastik for de motionslystne

Til enhver sportsgren hører sig en behørig mængde udstyr til. Udstyret er en genstand, der muliggør, at en bestemt form for aktivitet overhovedet kan finde sted på den tiltænkte måde. Når der ingen officielle regler findes for den form for sengeliggende sport, som der hentydes til her, kan en vis vildrede forekomme. En omgang kan man tage på løbebanen, iført sine løbesko, men der tales næppe om omgange i denne forstand, når den er kønslig. Alligevel kunne en ihærdig motionist insistere på kønslig omgang, og finde en vis mangel i de tilgængelige redskaber. Det er heldigvis råd for, og råd til, hvis du kombinerer din husholdning med din frække aktivitet. Til dette formål varer en omgang kun lang tid, hvis selve redskabet er langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *