Fodbold i vintersæsonen – hvilket udstyr har jeg brug for?

Vintersæsonen står for døren i landets fodboldklubber. Det bliver koldere, og det betyder også, at mange rykker indendørs og på kunstgræs. At spille fodbold om vinteren kræver en del mere udstyr i forhold til at spille fodbold om sommeren. Her i artiklen går vi i dybden med, hvilket udstyr du har brug for. 

Fodboldstøvler til kunstgræs

Vintertræningen i størstedelen af landets fodboldklubber foregår i dag på kunstgræs. Kunstgræs er et markant anderledes underlag at spille på i forhold til græs. Det er hårdere, og det kan godt være sværere at stå fast, hvis man ikke har de rigtige støvler. Man kan godt spille fodbold på kunstgræs med fodboldstøvler beregnet til græs, men det giver en helt anden oplevelse med et par fodboldstøvler, der er beregnet til det. Fodboldstøvler beregnet til kunstgræs giver et meget bedre greb i banen, og det bliver meget mere komfortabelt at spille.

Handsker, halsedisse og hue

Det er koldt at skulle spille fodbold en kold aften i december. Skal du præstere optimalt på banen, skal du ikke fryse på dine hænder og ører. Derfor skal du have anskaffet dig en hue, halsedisse og et par tynde handsker. Sørg for at finde noget udstyr, der er beregnet til sport, så materialet er svedtransporterende. Du kan sagtens komme til at smide dit udstyr undervejs, når du spiller. Hellere gøre det end at fryse. Tit kan du finde attraktive pakketilbud, der både indeholder handsker og vanter. Halsedissen skal oftest købes separat.

Skiundertøj

Skiundertøj er helt essentielt, når du skal spille fodbold om vinteren. I løbet af en fodboldtræning er der nogle pauser. Det kan være ved det taktiske oplæg fra træneren, eller hvis du står i kø til en øvelse. Her er det vigtigt, at du kan holde dig varm, og ikke begynder at fryse. For at være pakket godt ind, bør du investere i noget skiundertøj, der kan holde dig varm. 

Knæ– og ankelbind

Uanset om du skal spille indendørs i en hal eller på en kunstgræsbane, er det hårdere for dine led sammenlignet med en almindelig græsbane. For at forebygge smerter og skader bør du derfor spille med knæ- eller ankelbind, hvis du har problemer i forvejen. Det er dog vigtigt, at du kun har dit bind på, når du spiller fodbold. Du må ikke gå rundt med det derhjemme eller i skolen. Dine led skal ikke vendes til at blive støttet hele tiden.

Finansier vintersæsonen med et lån

Har du på nuværende tidspunkt ikke penge til de nyeste fodboldstøvler til kunstgræs, eller mangler du noget helt nyt fodboldtøj? Så kan det være en idé at optage et kortfristet lån til finansieringen af det nye udstyr. Du skal naturligvis ikke gældsætte dig for enhver pris. Du skal altid undersøge markedet grundigt for at finde det billigste kviklån med hurtig udbetaling. Herefter skal du sørge for at holde udgifterne til lånet oppe mod dit budget. Her vil du hurtigt kunne identificere, hvis du ikke har råd til at betale lånet tilbage igen. Når du sammenligner lån, bør du altid kigge på ÅOP, kreditomkostninger, afdrag, løbetid, gebyrer og renten. Gør du det, har du et godt pejlemærke for, hvad der er det billigste lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *