Tre råd til at planlægge en aktiv ferie

Er du typen, der bliver skør af at sidde stille for længe? Skal der være gang i den og har du brug for at bruge din krop? Hvis ja, så skal elsker du garanteret også aktive ferier. Det der med at ligge ved en pool og ikke lave noget i en hel uge er slet ikke noget for dig.

Skal du planlægge en aktiv ferie, er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig fundet hele tre tips du kan bruge, når du skal planlægge din næste aktive ferie.

Familie på cykeltur

Cykelferie i Danmark

Har du en okay cykel, så er det oplagt at tage på cykelferie i Danmark. Danmark er nemlig et utroligt smukt land med mange forskellige ting at byde på. Du kan tage din familie med og sammen kan i cykle Fyn rundt, cykle op til Grenen eller måske cykle til Møns Klint. Der findes utroligt mange forskellige cykelruter at vælge imellem, så det handler bare om at finde den, I aller helst vil cykle.

Når du skal planlægge en cykelferie, så er det vigtigt at planlægge, hvilke ting I skal medbringe. Derudover er det også en god idé at have styr på, hvilke stedet I skal sove undervejs.

Sportsretreat nede sydpå 

Vil du gerne ned i varmen, så kan det være, at du skal vælge at tage på sportsretreat. Det er nemlig det bedste af begge verdenen; all inclusive og massere af sport og aktivitet.

På et sportsretreat bor du på en lækkert hotel, som stiller en masse træningsfaciliteter og –hold til rådighed.

 Flot motionscenter

Vil du bare gerne være hjemme?

Det kan også være, at du bare helst vil være derhjemme under din ferie. Det er der intet galt med og du kan sagtens have en aktiv ferie derhjemme. Du kan f.eks. gå i gang med det gør-det-selv-projekt, som du har haft i tankerne i lang tid.

At bygge selv i sin ferie er i høj grad en aktiv ferie. Det er nemlig både udfordrende mentalt og fysisk. Alt skulle save, hamre, bore, gave, male osv. kræver nemlig en hvis fysik og udholdenhed, hvorfor et byggeprojekt er en oplagt aktiv ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *