Styrk dit immunforsvar med naturligt kosttilskud

Tænk, hvis der fandtes et perfekt kosttilskud, der bare gjorde det hele. Det perfekte supplement til den sunde og varierede kost. Et kosttilskud du var helt sikker på, var naturligt og indeholdte alle de gode ting, som alle kostvejlederne hele tiden anbefaler. Enig, det kan være svært at nå det hele i en lidt for travl hverdag og hvad sker der så… Den dårlige samvittighed begynder så småt sit indtog. Men lad være med at lytte til den. Bare fokuser på at gøre dit bedste og husk små skridt i den rigtige retning er bedre end slet ingen. Mange af os har som regel lidt for travlt hele tiden og selvom vi udmærket godt ved, hvad vi skal spise og hvornår, får vi det bare ikke altid gjort. Samtidig skal vi også huske træningen, for det anbefaler kostvejlederne og eksperterne jo også. Men lad os starte med en ting ad gangen.

Din kost skal helst være sunde og varieret, det ved du. Ikke for meget hvidt brød og skift gerne det hvide brød ud med noget groft. Og gerne økologisk, så du undgår alt for mange tilsætningsstoffer. Skrue ned for dit indtag af sukker. Sukker kommer i mange former og det kan være svært at skelne det gode fra det dårlige. En god regel er… undgå for mange chips, slik og søde sager, og skal du endelig have noget sødt, så gå efter det sunde. Der findes masser af alternativer og igen gå efter det grove samt økologiske som fx økologisk rørsukker. Det samme gør sig gældende når du handler frugt og grønt. De fleste, der har prøvet at omlægge kosten i bare en uge eller to, har oplevet forskellen mellem konventionel og økologisk. Du kan simpelthen mærke forskellen i kroppen. Erstat fx også sodavand og juice med vand og rigtig juice lavet på en slow juicer med friske og økologiske frugter og/eller grøntsager. Der er mange ting og områder, der kan forbedres, så vælg en enkelt eller 2 ting ud og start med dem.

Ikke at det er fuldstændigt umuligt at indtage alle de anbefalede fødevarer, men det er alligevel de færreste, som formår altid at spise sund og varieret, hvorfor det kan give god mening at supplere kosten med at naturligt kosttilskud. Vi er alle vandt til at have vitaminpiller stående, men effekten af dem er meget omdiskuteret. Forskere mener faktisk ikke, at de er til megen gavn. Hvorfor så ikke skifte vitaminpillerne ud med et naturligt og sundt kosttilskud indeholdende det mest vigtige fra naturen. Med det rigtige kosttilskud, kan du opnå en bedre balance i kroppen og hermed styrke dit immunforsvar.

Kosttilskud lavet på hamp har været brugt i årtier, men har først nu opnået sin anerkendelse, der det længe har været omgærdet af misinformation og misforståelser. Selv i Matas kan du nu købe hampolie og hamp proteinpulver har også længe været tilgængeligt. Hamp er utrolig rig på naturlige vitaminer og mineraler, og så indeholder det CBD, som er et positivt indholdsstof med masser af gavnlige egenskaber. På verdensplan er salget er hampolie med CBD nærmest eksploderet og det er ikke uden grund. Ikke nok med at det kan være med til at styrke dit immunforsvar pga. de gavnlige indholdsstoffer og dermed bringe kroppen i bedre balance, det har samtidig også en masse positive ”sideeffekter”, som mange nyder stor gavn af. Tusindvis af danskere har taget det til sig og oplever, hvordan det bl.a. kan virke positivt på ens søvnmønster og dermed også sænke ens stressniveau. Interessant er det i hvert tilfælde og ens for alle, oplever en bedre balance i kroppen, færre sygedage pga. et styrket immunforsvar og samtidig en oplevelse af øget overskud i hverdagen. Hamp anerkendes også af WHO som en fødevare med det optimale forhold mellem omega-6- og omega-3-fedtsyrer, nemlig 3:1. Dette forhold menes at være ideelt til at fremme helbredet på langt sigt ved at mindske sandsynligheden for udvikling af hjerte-kar-sygdom, diabetes og depression m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *