Spiller du fodbold? Så vil du sikkert også elske at spille det bag skærmen

Du har helt sikkert spillet fodbold ligesom de fleste andre danskere. Måske dyrker du sport i din fritid? Eller måske sparker du kun bold, når du har frikvarter i skolen? Ligegyldig hvad vil du med sikkerhed nyde at spille Pro Evolution Soccer, når du er hjemme. Her kan du udleve enhver drøm, du har som fodboldspiller, og du kan lægge dig ud med andre hold, hvad enten du foretrækker at dine modstandere styres af computeren eller af andre, levende spillere rundt omkring i verden. Kun fantasien sætter grænser for, hvad dit hold kan opnå.

Spil som det danske landshold

Den seneste nyhed indenfor Pro Evolution Soccer (også kaldet eFootball pes 2020) er, at du kan spille som det danske landshold i den udgave af spillet. I PES 2020 kan du altså trække den velkendte, danske trøje over hovedet, fordi Dansk Boldspil-Union har indgået et samarbejde med Konami, som er firmaet bag titlen. Hvis det ikke tiltaler dig, er der heldigvis rigtig mange andre hold med andre farver på trøjen, du kan vælge at repræsentere. Men, skulle man ikke give det en chance? Det kan være, vi kunne blive verdensmestre igen, hvis det var dig, der sad ved roret.

Hvilken klub vil du spille for? Og hvordan skal de se ud?

Der er over 350 forskellige klubber at finde i Pro Evolution Soccer, så der er med sikkerhed et hold, du kan lide. Hvis det mod forventning ikke lykkes at finde et hold, du elsker, så har PES heldigvis givet dig muligheden for, at du kan lave ét selv. Du kan sammensætte dit eget hold. Du kan ændre deres uniformer. Du kan selv lave et logo, du synes er fedt. Og for at det ikke skal være løgn: du kan også ændre, hvordan det stadion ser ud, du skal spille på! Med disse ændringer til en i forvejen god titel, kan alle føle, at de har et ejerskab over deres hold, og så er det meget mere tilfredsstillende at hive ét – eller måske mange – trofæer hjem.

Det nyeste skud på stammen

Det nyeste spil, PES2020, har atter Messi som ansigt på coveret, efter han ikke har været at finde siden 2011. I det hele taget er Pro Evolution Soccer på vej op, idet de fik meget favorable anmeldelser, da spillet kom ud – faktisk bedre end konkurrenterne. En anden vigtig ting i et spil som PES er, at man kan leve sig ind i det og føle, at man faktisk er tilstede, og med opgraderingerne til grafikken i den nyeste udgave, er det en ting, man med sikkerhed kan. Hvis du har en interesse i fodbold, er det helt sikkert værd at overveje, og så er det mindre vigtigt, hvor god du er til sporten i virkeligheden. Hvis du kan forudse, hvad modstanderen vil gøre, og hvis du vil bruge tid på at lære spillet, så er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opnå, mens du sidder foran skærmen og brager igennem din fodboldkarriere i Pro Evolution Soccer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *