Lær at live bette på sport

Hvis du er typen, der har en god intuition omkring sport, kan det være en fordel for dig at kigge lidt på live betting.

Denne type spil giver nemlig mulighed for at ”oddse” på live sportsevents hjemme fra sofaen. Så hvis du sidder og ser en håndbold- eller fodboldkamp, og er overbevist om at det ene hold er bedre end det andet, har du mulighed for at få lidt ekstra spænding, hvis du bruger din intuition rigtigt. Her kommer nogle gode tips, som du kan bruge for at få det maksimale ud af live betting.

Analyser kampe på forhånd

Selvom live betting handler meget om intuition, kan det hjælpe dig, hvis du ved så meget som muligt om kampen, før den starter. Ved du for eksempel, at banen er elendig, som det var tilfældet i 2015, da Sverige tog imod Danmark på Friends Arena blot en uge efter, at der havde været Monster Truck-show på banen. I sådan et tilfælde kan det være at det offensive spil kommer til at halte grundet bump og huller i banen. Indsaml derfor altid så meget info som muligt før kampen starter. Kig eksempelvis på ting som skader/karantæner, trænerne, dommeren, banen og vejret.

Brug din intuition

Der er mange fordele ved at vælge at live bette i stedet for at placere et spil før kampen. For det første får du lov at se hvordan kampen udfolder sig, før du placerer spillet. Hvis du for eksempel før kampen har en fornemmelse om at hold A står lidt stærkere stillet end hold B, men at det stadig ligner en meget lige kamp på papiret, kan du med fordel vente til kampen er startet med at placere dit spil.

Det giver dig tid til at studere tilgangen til kampen fra begge hold, hvilket giver dig en fornemmelse for hvordan kampen udvikler sig. Det forstærker dine chancer for at få overskud på dine bets, da du som ved før-kamp-spil ikke kun bruger statistik, men at du rent faktisk kan se minut for minut, hvordan den enkle kamp reelt udfolder sig.

Ingen kampe er ens, og derfor skal man aldrig stole for meget på statistik. Statistik kan give et fint pejlemærke, men det er dine egne observationer og intuition, der kan give dig fordelen over for bookmakeren. Hvis du for eksempel interesserer dig for fodbold, kan du næste gang du ser en fodboldkamp, prøve at undersøge markederne for live betting, og vurdere om der er nogle udfald, som du finder værdi i at spille på. Ser du for eksempel at hold A er presset helt i bund 20 minutter inde i kampen, kan der være værdi i at spille på hold B til at score det næste mål eller vinde første halvleg.

Fodboldfans

Vurder individuelle præstationer

Du kan få meget information om kampen ved at holde øje med de individuelle præstationer kampen igennem. Ser du for eksempel at hold A’s angribere spiller under niveau, for hvad de normalt præsterer, kan det være at du skal holde igen med at spille på dem til at vinde. Det kan også være modsatte scenarie, hvor en angriber er fuldstændig ustyrlig som eksempelvis da Sterling scorede hattrick mod West Ham i første runde af Premier League denne sæson. Her kunne det have været en idé at spille på Sterling som målscorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *