Bliv set i trafikken når du cykler

Det ultimativt vigtigste at huske på, når man færdes i trafikken, er at man har sikkerheden i orden. Uden at tænke på sin egen og andres sikkerhed, skal man aldrig nogensinde begive sig ud i trafikken. Mange folk mister livet eller kommer til skade i trafikken hver evig eneste dag, og vi skal alle sammen være med til at løfte det fælles ansvar, der ligger i at alle, der begiver sig ud i trafikken, kommer sikkert frem til sin destination.

Tag cykelhjelm på

Hvis man cykler, skal man have cykelhjelm på. Sådan er det bare. Uanset hvor lang eller kort, den distance, man skal cykle er, skal man have cykelhjelm. Om man så bare skal ned for enden af sin vej skal man aldrig tage chancen og køre afsted uden hjelm på hovedet. Hovedet og hjernen er skrøbelige og man har som menneske pligt til at gøre sit for, at der ikke sker nogle af delene noget.

Man har både ansvaret over for sig selv, men også over for alle de mennesker, der har én kær. Hvis man en dag mister sit liv i en færdselsulykke er det jo ikke en selv, der mærker den største smerte, fordi så er man ikke levende til at mærke den. Den største smerte vil ligge hos dem, der elsker én og kommer til at lide tabet af en. For sin egen og for deres skyld skal man passe på sig selv og hinanden i trafikken

En nem måde at være sikker i trafikken

Man kan slå to fluer med et smæk ved at tage en cykelhjelm på med lys i. Det er helt vildt smart, fordi man på samme tid med at man beskytter sit hoved også sørger for, at alle andre, der færdes i trafikken, er i stand til at se én. Der findes en hel masse forskellige slags cykelhjelme med lys, og i dette udvalg kan man se en lang række gode bud på fornuftige cykelhjelme. Uanset om man vil have en cykelhjelm, der eksploderer i farver og mønstre eller om man vil have en cykelhjelm, der er meget neutral, vil man kunne finde én, der passer til ens præferencer.

Det er vigtigt, når man køber cykelhjelm, at man køber den i en størrelse, der passer til ens hoved. Det er nemlig afgørende for hvor god sikkerhed, hjelmen kan give, om den sidder godt til på hovedet eller ej. Hvis den er alt for løs vil den nemlig ikke kunne beskytte hovedet og kraniet og hjernen særlig godt, hvis man skulle være uheldig nok til at komme ud for en ulykke i trafikken. Derfor er størrelsen en af de ting, man skal dobbelttjekke, når man køber en ny cykelhjelm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *