Sådan får du den mest effektive styrketræning

Er du også en af dem som træner og træner, men føler at du ikke opnår de rette resultater? Det kan være super frustrerende og motivationen til at holde fast i træningen kan være dalende. Her i denne artikel kan du læse og lære meget mere om, hvordan du får de bedste resultater og den mest effektive træning. Styrketræning er en alletiders træning, uanset alder eller køn. Hvis du gerne vil have mere ud af den og se resultater hurtigere, så er det så lidt der skal til.

vægt

Den rette træning giver de bedste resultater

Der er to måder, hvorpå du kan dyrke en effektiv styrketræning. Du kan enten vælge at dyrke styrketræning 2-3 gange om ugen, hvor du pr. gang træner hele kroppen i 20-45 minutter. Vil du træne oftere kan du lave styrketræning 4-6 gange om ugen med et split program. Et split program er et program, hvor du træner forskellige muskelgrupper fra gang til gang. Med den rette opvarmning kan du forøge din præsentation med 10%. Det er samtidig essentielt for den gode træning, at du vælger effektive øvelser og samtidig at du løfter så tungt som du kan, det skal passe med cirka 1-3 sæt af 10 gentagelser i starten og så skal du altså heller ikke kunne mere. Minimer pauserne, når det drejer sig om styrketræning er 3-5 minutter mere end rigeligt. Hvis du ikke vil gå i stå kan du lave super sæt og træne en anden muskelgruppe i pausen.

Ændring af vaner

Sådan kan dine vaner påvirke din træning

Det er vigtigt, hvis du ønsker en effektiv træning, at du træner korrekt. Hav ikke for mange sæt, ej heller for lidt, og sørg for at have den rette kropsholdning under øvelserne. På den måde vil du opnå de bedste resultater. Der er mange andre måder, hvorpå du kan effektivisere din træning, test dig selv, træn med en makker og spis korrekt. Dine vaner som ikke høre under træningen kan stadig påvirke den. Er du for eksempel afhængig af nikotin, så kan det være en god idé, at skifte smøgerne ud med en e cigaret. Du kan finde et stort udvalg online. På den måde finder du en e cigaret der passer til dig, dine behov og dit budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *